Bayangkan anda ingin pergi ke spa pada saat terakhir, tetapi anda tiada Personal Assistant (PA) untuk membantu anda membuat tempahan itu. Jadi, bukankah lebih bagus jika anda dapat menempah perkhidmatan yang anda inginkan dengan satu klik ja?

Fuhla ada berita baik untukmu!

Memperkenalkan FunNow – FunNow merupakan platform tempahan segera untuk membantu anda meneroka dan menemui keseronokan di sekitar anda. 

 

FunNow mempunyai banyak perkhidmatan untuk anda. Antara pilihan perkhidmatan mereka ialah Massage & Spa (Urut & Spa), Fun & Active Life (Kehidupan yang Menyeronokkan & Aktif) , Food & Beverages (Makanan dan Minuman) dan Beauty (Kecantikan).

Anda hanya namakan yang mana perkhidmatan yang anda inginkan dan manjakan diri sendiri! Untuk menikmati perkhidmatan yang terdapat di FunNow, anda hanya perlu memilih, menempah, membayar dan voila – senang saja!

 

Dengan aplikasi ini, tempahan anda dijamin dengan harga terbaik untuk aktiviti gaya hidup yang anda ingin menikmati!

 

Untuk menempah mana-mana perkhidmatan, ikutilah langkah-langkah berikut:

  1. Cari perkhidmatan yang anda inginkan dan kliknya
  2. Baca maklumat tentang perkhidmatan tersebut
  3. Pilih masa yang anda nak
  4. Tekan ‘book now’ (tempah sekarang)
  5. Isikan maklumat anda
  6. Membuat bayaran

Macam senang saja kan? Sekarang anda boleh relax dan manjakan diri sendiri.

 

Terutamanya pada era pandemi seperti sekarang ini, jangan berhenti meneroka mana-mana perkhidmatan yang dapat membantu anda mengurangkan stress.

 

Kalau anda perlukan idea-idea untuk memanjakan diri sendiri, lihatlah Themes (tema) dan Top Picks (pilihan teratas) mereka.

 

Memuat turun aplikasi FunNow dari Fuhla App hari ini. Gunakan kod promo FunTime20 ketika membuat pembayaran untuk menikmati DISKAUN SEBANYAK 20% untuk pembelian pertama anda!