Cara Menggunakan SNAAAP [Melayu]

Kod QR ini biasa kita nampak dipaparkan di produk-produk tertentu, dan rasanya anda pernah menggunakan pengimbas QR untuk imbaskan kod tersebut. Tetapi, pernahkan anda dengar aplikasi SNAAAP?

Anda mungkin tertanya-tanya pada saat ini, “Apakah itu Aplikasi SNAAAP?”. Baiklah, izinkan saya memberitahu anda suatu berita baik – aplikasi SNAAAP ni wujud untuk memberi ganjaran kepada anda sebagai seorang pengguna. Betul!!! Anda memang tiada salah dengar! Aplikasi ini sebenarnya memberi anda ganjaran apabila anda menggunakannya pada pedagang yang terdapat di dalam aplikasi SNAAAP.

SNAP. BELI. KONGSI.
Beginilah aplikasi ni berfungsi.

Selain memberitahu rakan anda mengenai SNAAAP, anda juga diberi ganjaran untuk membeli-belah di kedai kegemaran anda!

Nak tahu macam mana gunakan aplikasi SNAAAP ni? Mudah sahaja. Anda hanya perlu menavigasi antara 3 ikon utama, iaitu:

  1. Ikon Pengimbas (SCANNER)- Cuma klik pada ikon di bawah tengah dan imbaskan mana-manu kod QR yang anda nampak.
  2. Ikon Beli (SHOP)- Klik untuk membeli barangan kegemaran anda seperti beg atau coklat panas.
  3. Ikon Profil (ME)- Untuk mengedit profil anda, kongsi aplikasi ni kepada rakan-rakan, atau melihat sejarah aktiviti anda.

Oh, dan adakah anda tahu bahawa anda boleh menjana points sehingga RM9 bagi setiap rakan yang memuat turunkan aplikasi SNAAAP ni? Points ni juga anda dapati sekiranya rakan anda berkongsi dengan rakan mereka. Jadi, janganlah anda tunggu lagi. Bagi tahulah rakan-rakan anda tentang aplikasi SNAAAP ni!

Hmmm…Apa yang boleh anda guna dengan semua points SNAAAP tu ya? Mari kita lihat beberapa idea bagi menggunakan points tersebut:

  1. Tebuskan untuk mendapatkan pelbagai tawaran
  2. Belanjakan points semasa membuat pembelian produk dengan aplikasi SNAAAP
  3. Belanjakan points semasa membuat pembayaran dengan Snaaap2Pay di gerai-gerai yang terdapat dalam SNAAAP.

Bermula dari hari ini, imbaskan mana-mana kod QR yang anda nampak dengan SNAAAP. Sama ada kod QR tersebut adalah suatu lokasi, sebarang produk, ataupun info rawak, gunalah aplikasi SNAAAP untuk memdapatkan points!

Jangan tunggu lagi! Muat turunkan SNAAAP dengan aplikasi Fuhla pada hari ini!

Leave A Comment